Enviat per: jaumexr | 23/11/2010

ÒDENA TE UN FUTUR I ES DE PROGRÉS

Potser molta gent ja no se’n recorda però penso que es important fer memòria. L’any 2003, en les eleccions municipals, a la gràfica de l’historia d’Òdena es va dibuixar el que es diu un punt d’inflexió. Que ve a dir col·loquialment que s’ha traspassat un punt en el que es pren una decisió que varia de forma molt significativa la tendència anterior.

I quina era la tendència anterior ? dons aquella en que a Òdena no havia activitat, ni oportunitats i això que eren temps econòmicament propicis.

Diríem dons que es va passar del retrocés al progrés, a partir de llavors Òdena va començar una metamorfosi, com el cuc que es converteix en papallona, i va començar a veure les coses amb un altre perspectiva.

Es van fer com a coses destacables un ajuntament nou, es va asfaltar carrers, es va fer un magnífic parc de la font, es va urbanitzar el polígon de les Gavarreres i sobretot es va començar a planificar i preparar un futur on Òdena tornaria a ser un referent a la comarca i a Catalunya.

L’any 2007 a les eleccions municipals es va certificat el camí iniciat amb una nova majoria de progrés a l’ajuntament i la tasca va continuar amb noves fites com l’ampliació de l’escola d’Òdena, els 9,1 milions € de la llei de barris, el poliesportiu, la nova llar d’infants, el camp de gespa, mes carrers asfaltats, les noves tecnologies, l’escala de la torre del castell, el projecte Outlet, el projecte del aeroport corporatiu, el projecte del polígon de la zona franca, la realitat del Lidl i moltes tantes coses sense oblidar la multitud de plans d’ocupació, de formació i subvencions aconseguides que han donat feina, ajuts i formació a moltíssima gent del nostre municipi que malauradament esta patint la crisi actual.

Òdena avui, des de aquell punt d’inflexió del 2003, ha millorat significativament, ha fet un salt qualitatiu i quantitatiu important i sobretot s’ha guanyat un futur millor que el present, un futur de progrés on esdevindrà protagonista de moltes oportunitats i esdeveniments.

L’any vinent el 2011 Òdena tornarà a decidir que vol pels propers 4 anys, hi ha dos camins divergents: seguir el impuls iniciat i renovar una majoria de progrés o parar-ho tot, posar en perill lo aconseguit i potser tornar a la gràfica anterior del retrocés. Una mica es el mateix al que s’enfronta Catalunya el proper Diumenge 28 de Novembre de 2010 on cal triar entre fets i propostes de progrés o tornar al immobilisme de la dreta conservadora. Jo aposto per la garantia de progrés com a únic camí que pas a pas ens portarà cap un futur millor.


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: