Enviat per: jaumexr | 11/05/2011

Comiat com a regidor de Òdena

El passat dimarts dia 10 de Maig de 2011 es va celebrar el darrer ple ordinari del mandat 2007-2011 a l’ajuntament. El ple que va tenir com a plat fort l’aprovació provisional del POUM es va allargar fins passada l’una de la nit i va ser en l’apartat de precs i preguntes on vaig demanar de llegir una carta de acomiadament que passo a reproduir a continuació.

Sr. Alcalde , regidors i veïns d’Òdena,

Avui es l’últim ple ordinari d’aquest mandat i per a mi es el darrer desprès de 12 anys de regidor; els primers 4 de oposició i els darrers 8 al govern.

En aquest període he tingut la sort de poder participar activament en un projecte de municipi  i en una gestió que al meu criteri ha significat un avanç significatiu per Òdena. Això no vol dir que hagi estat un tasca perfecte, evidentment que no, però si que amb errors i encerts hem treballat intensament per que avui Òdena sigui un municipi millor i un referent de futur.

Es per això que vull agrair en primer lloc al ciutadans d’Òdena l’oportunitat que m’han donat  fent majoritàriament confiança a l’opció política de la qual formo part. Ells son en essència els que han fet possible aquest projecte i als que espero no haver decebut.

En segon lloc agrair als meus companys de grup el seu recolzament, el seu treball i la seva implicació en aquest camí que hem fet junts i que ha de continuar amb tanta o mes força independentment de les persones que hi hagi al capdavant.

També agrair als regidors d’oposició la seva tasca, molt necessària en una democràcia. Tant quan m’han donat suport com quan m’han fet una critica constructiva o alternativa, se que ho han fet des de el convenciment dels seus ideals i des de la seva visió de municipi tant legitima com la meva.

Per tots vosaltres regidors el meu respecte i reconeixement per la vostre dedicació i compromís per Òdena i també las meves disculpes si en algun moment no he estat a l’alçada tot i que sempre he procurat exercir les meves responsabilitats amb honradesa, transparència i dedicació.

També agrair als tècnics de l’ajuntament, personal i col·laboradors el seu treball, les seves opinions i les seves valoracions que m’han ajudat per tenir millor criteri a l’hora d’argumentar opinions, raonaments o prendre decisions.

Finalment desitjar sort i encert als regidors i regidores que ha partit del 22 de Maig tindran responsabilitats vers el municipi d’Òdena, a tots ells els hi demano que assumeixin el paper que els hi hagi tocat des de la coherència, el respecte i el compromís per un municipi que es de tots.

Gràcies, doncs, a tothom formar part d’aquesta experiència inoblidable !

Jaume Xaus i Regordosa

Regidor pel PSC a Òdena del  1999 al  2011


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Categories

%d bloggers like this: